Obiective

„Mâncarea este o necesitate, dar a mânca cu înțelepciune este o artă” – La Rochefoucauld

Misiunea PROD. V.T. INVEST SRL este de a oferi tuturor consumatorilor produse de calitate, conforme așteptărilor acestora, produse sănătoase, hrănitoare, produse care anticipează cerințele și nevoile nutriționale.

Obiective:

  • îmbunătățirea permanentă a calității produselor și găsirea de noi soluții culinare care să întâmpine așteptările clienților noștri.
  • crearea și dezvoltarea de noi produse, soluții alimentare inovatoare, în concordanța cu noile tendințe alimentare, prin extinderea capacităților de cercetare și dezvoltare
  • susținerea clienților cu un portofoliu bogat și variat de produse.
  • colaborarea cu organizații locale pentru promovarea unui mediu de afaceri prosper, benefic, în scopul creerii unor surse durabile de locuri de muncă, care să aibă ca rezultat creșterea semnificativă a nivelului de trai.
  • crearea de noi soluții pentru protejarea mediului, prin dezvoltarea de produse și procese eficiente din punct de vedere ecologic, precum reducerea consumului de energie în toate etapele de producție, utilizarea eficienta și responsabilă a surselor de apă, protejarea solului, subsolului și vegetației.

Ne-am angajat să nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, gustul și caracteristicile nutriționale ale produselor noastre alimentare.

Totodata, cea mai importantă misiune a companiei este respectarea, conservarea și protejarea resurselor de mediu, a resurselor naturale, de a menține, promova și aplica o politică de mediu sanatoasă.

Nutriția și calitatea nutriției este, sau ar trebui sa fie, o prioritate absolut necesară oamenilor.