Obiective

„Mâncarea este o necesitate, dar a mânca cu înțelepciune este o artă” – La Rochefoucauld

Misiunea PROD. V.T. INVEST SRL este de a oferi tuturor consumatorilor produse de calitate, conforme asteptarilor acestora, produse sanatoase, hranitoare, produse care anticipeaza cerinta si nevoile nutritonale.

Obiective:

  • îmbunatatirea permanenta a calitatii produselor si gasirea de noi solutii culinare care sa intimpineasteptarile clientilor nostril.
  • crearea si dezvoltarea de noi produse, solutii alimentare inovatoare, in concordanta cu noile tendinte alimentare, prin extinderea capacitatilor de cercetare si dezvoltare
  • sustinerea clientilor cu un portofoliu bogat si variat de produse.
  • colaborarea cu organizatii locale pentru promovarea unui mediu de afaceri prosper, benefic, in scopul creerii unor surse durabile de locuri de munca, care sa aiba ca rezultat cresterea semnificativa a nivelului de trai.
  • crearea de noi solutii pentru protejarea mediului, prin dezvoltarea de produse si procese eficiente din punct de vedere ecologic, precum reducerea consumului de energie in toate etapele de productie, utilizarea eficienta si responsabila a surselor de apa, protejarea solului, subsolului și vegetatiei.

Ne-am angajat să nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea, gustul si caracteristicile nutritionale ale produselor noastre alimentare.

Totodata, cea mai importanta misiune a companiei este respectarea, conservarea si protejarea resurselor de mediu, a resurselor natural, de a mentine, promova si aplica o politica de mediu sanatoasa.

Nutritia si calitatea nutritiei este, sau ar trebui sa fie, o prioritate absolut necesara oamenilor.