Istoric

O poveste cu GUST! O poveste de familie despre gust, aromă și savoare!

Povestea fraților, Mioara și Vali începe în anul 1996 când au facut împreună primul pas spre creativitate culinară, cu o dorință puternică de a crea și produce, de a îmbogăți și de a înnobila gustul alimentelor.

La poalele munților Vrancei, în mijlocul unei regiuni în care rege este vinul, cei doi și-au propus să aducă MUȘTARUL la rang de ÎMPĂRAT. Astfel, ia naștere afacerea de familie PROD V.T. INVEST SRL.

Povestea continua în anul 2001 cu nou brand – VALMI, cu o fabrica nouă, ambiții noi, dar ESENȚA a rămas aceeași: GUST ȘI CALITATE.

De peste 20 ani, brandul VALMI și-a propus să fie creatorul de gust, aromă și savoare din bucătaria dumneavoastră. De aceea, pentru VALMI, calitatea reprezintă soluția completă furnizată clienților noștri.

Axați pe calitate și inovație, PROD. V.T. INVEST SRL a ajuns astăzi la o gamă largă de produse, pentru gusturi pretențioase și preferințe diversificate, de la deliciosul muștar până la sofisticatele sosuri din bucătaria internațională.

Ketchup, muștar, sos de maioneză și sosuri gourmet, topping, glazuri și creme, arome și esențe alimentare, coloranți, condimente și amestecuri de condimente – acestea sunt gamele de produse pe care VALMI le îmbracă cu sloganul Gust și Calitate.

Atenți la cerințele și sugestiile consumatorilor, la angajamentul față de clienți și furnizori, cumulate cu experiența profesională și nivelul de pregătire al personalului, PROD. V.T. INVEST SRL și-a câștigat locul de partener de încredere printre numeroasele firme românești, dar și printre firme din afara țării.

Dotată cu echipamente industriale performante, PROD. V.T. INVEST SRL acordă o atenție deosebită conservării și protecției mediului în domeniile reciclării deșeurilor, tratării apelor reziduale, etc.

Deși au trecut peste 25 de ani de la înființare, proiectul nostru rămâne în continuare o pasiune, o responsabilitate și o promisiune, o provocare adresată nouă și partenerilor noștri.

LOIALITATEA ESTE CEA MAI MARE RĂSPLATĂ!!!

Mulțumim partenerilor și colaboratorilor noștri, alături de voi povestea noastră continuă.